Wimperextensions

Beautiful macro shot of female eye with extreme long eyelashes

Met wimperextensions kan je langdurig genieten van lange en mooie wimpers.

Van de vroege ochtends tot late avonden er vrouwelijk uitzien. Probleemloos kunnen sporten, douchen en zwemmen zonder gebruik te maken van mascara en de wimperkrultang. Ontdek voor je wimpers de unieke behandelingen geschikt voor elke wimpersoort en lengte.

Bij wimperverlenging met wimperextension wordt op iedere natuurlijke wimper een kunstwimper gezet. Met de nieuwste technieken 2D en 3D alsook Russian volume is het nu zelfs mogelijk om meerder kunstwimpers op de natuurlijke wimpers te plaatsen waardoor je extra volume krijgt.

Wimperverlenging met 2D techniek

Bij een wimperverlenging met 2D techniek worden 2 kunstwimpers geplaatst op een natuurlijke wimper, er zijn verschillende lengtes en diktes beschikbaar. Er kan dus gekozen worden voor verschillende “looks”, een natuurlijke subtiele look of  een look met meer expressie en een WOW effect.

Wimperverlenging met 3D techniek

Bij wimperverlenging met 3D techniek worden 3 kunstwimpers geplaatst op een natuurlijke wimper. Dit wordt gedaan met de unieke vederlichte 0,07 mm. Geen enkel ander merk biedt deze kwaliteitsvolle vederlichte zijdezachte wimpers!

Wimperverlenging met Russian volume techniek

De ultieme vorm van wimperverlenging met de Russian volume techniek. Per natuurlijke wimper worden er maar liefst 4-7 vederlichte zijdezachte kunstwimpers geplaatst. Het effect is ongelofelijk en blijft bovendien 5 weken goed.