TOESTELLEN

DEFINITIEVE LASERONTHARING

LASER
 • Gratis info + test
 • Professionele uitvoering
 • Voor haar en hem
 • Alle zones
 • 100% veilig
 • Resultaatgarantie
 • Allernieuwste Milesman Compact Diodelaser
 • Voor alle huidtypes en huidskleuren

Hoe werkt Milesman Compact Laser ?

De laserkop wordt op de te behandelen zone geplaatst, deze tot -9 gekoelde kop zorgt voor een pijnloze behandeling. De energie die vrijkomt uit de laser wordt door het pigment in de haarfollikel geabsorbeerd, die energie gaat de follikel in een fractie van een seconde vernietigen. Na een 14-tal dagen vallen de haartjes gewoon uit en komen ze niet meer terug. Het laserlicht heeft een golflengte van 810nm en dat is de ideale lengte om door het pigment van het haar opgenomen te worden.

Het haar kent 3 groeifases, en enkel de haartjes in de anagene fase worden definitief verwijderd. Dat is de reden dat u tussen de 5 à 8 behandelingen nodig heeft voor een optimaal resultaat.

De hormoonhuishouding speelt een efficiënte rol in het behalen van resultaat, daarom wordt steeds een vragenlijst op voorhand ingevuld.

Met deze nieuwste Milesman Compact diode laser kunnen we alle huidtypes, alle huidskleuren en alle haartjes behandelen. Met uitzondering van witte haren met minder dan 10% pigment.

De nieuwste techniek laat ons ook toe gans het jaar door te laseren. De uiterst gekoelde kop en de heel erg korte impulstijd zorgt ervoor dat de huid niet beschadigd wordt.

Wie kunnen we behandelen?

In principe kunnen we iedereen behandelen, zowel man als vrouw, zowel lichte als donkere huidskleuren, zowel lichte als donkere haren en alle zones op het lichaam.

Er is echter een uitzondering, haren met minder dan 10% pigment of heel fijne donshaartjes reageren niet op de laser.

 

Hoe verloopt de lasersessie?

Een intake gesprek en prijsbepaling
De te behandelen zone wordt afgebakend
Indien nodig scheren we de zone wat bij
Hypoallergene coolinggel wordt aangebracht
U krijgt een laserbril voor optimale veiligheid
Laserbehandeling start
***
Er wordt preventief een kalmerende zalf op gebracht
***
De duur van een sessie hangt af van de te behandelen zone(s)

Wat voor en na de lasersessie?

De te behandelen zone min. 6 weken voor de behandeling niet meer epileren, scheren mag wel, op de dag van de behandeling geen deodorant, bodymilk of andere cosmetische producten aanbrengen op de te behandelen zone.
Direct na het laseren kan de huid lichtjes rood worden, dat is een geheel normale reactie en verdwijnt heel snel. u kan
direct uw dagelijkse bezigheden hervatten. Na de lasersessie komt u best één week niet in de felle zon, of gebruikt u een sunblock.

Acties

 • 10% korting bij gelijktijdige behandeling van 2 zones (bv: bikinilijn en oksels)
 • 20% korting bij gelijktijdige behandeling vanaf 3 zones (bv: bikinilijn, oksels en onderbenen)
 • 50% korting op onderhoudsbehandelingen (na 8 behandelingen)

*** 5 tot 8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat ***

Breng een nieuwe klant aan en ontvang 10% van hun eerste behandelbedrag als korting op uw volgende afspraak.

HUIDIMPERFECTIES WEGLASEREN

BLAUWMAN

HOE WERKT DEZE LASER?

Onze Blauman laser is een veilige en effectieve technologie voor het verminderen van pigmentvlekken en andere huidimperfecties. Het werkt door middel van een geconcentreerde lichtstraal die de pigmentcellen vernietigt zonder de omliggende weefsels te beschadigen.

• Coagulatie: oxyhemoglobine heeft de licht absorberende eigenschap van de laser tussen 400 en 600 nm door het om te zetten in warmte en stolling.

• Ablatie: wanneer een aanzienlijke hoeveelheid laserenergie wordt toegepast, begint het weefsel te verdampen en te vernietigen totdat het verdwijnt.

• Bactericide: blauw licht stimuleert een bacterieel enzym dat hetzelfde toxische effect bereikt als zuurstofwater/peroxiden, maar schaadt de huid niet omdat peroxiden plaatselijk in bacteriën voorkomen.

BLAUMAN22

TOEPASSINGEN IN DE PRAKTIJK

• Coagulatie: er zijn veel laesies op het huidoppervlak die een vasculaire oorsprong hebben (kersenangiomen, teleangiëctastieën, ...)

• Ablatie: op het huidoppervlak bevindt zich een grote verscheidenheid aan gepigmenteerde en niet-gepigmenteerde goedaardige letsels die gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Bovendien kan weefsel worden verwijderd zonder te bloeden, zodat een drainagetraject kan worden uitgevoerd voor cysten, puistige acneletsels enz.

• Bacteridide: belangrijkste toepassing van blauwe laser in de dermatologie met betrekking tot het verwijderen van bacteriën is acne, hoewel hij ook kan worden gebruikt om de genezing van open wonden te versnellen.

BLAUMAN33

GEPIGMENTEERDE LAESIES

Blauman is de perfecte laser om huidonvolkomenheden zoals naevi, seborrheic keratosis, ouderdomsvlekken en nog veel meer te verwijderen in slechts één behandeling. Tijdens de behandeling wordt de laser op de pigmentvlek gericht en wordt er een puls van licht afgegeven. Afhankelijk van de grootte en diepte van de vlek, kan er één of meerdere behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Het aantal behandelingen en de duur van de sessie is afhankelijk van de grootte en het type van de pigmentvlekken. Om de resultaten te behouden en verdere pigmentvorming te voorkomen, is het belangrijk om uw huid te beschermen tegen de zon.

BLAUMAN44

VASCULAIRE LAESIES

Spider naevus, teleangiëctasieën en kersenangiomen kunnen worden behandeld met behulp onze Blauman laser. De laser zendt een geconcentreerde lichtstraal uit die de bloedvaten in het spinnetje verwarmt en het bloedvat vernietigt, waardoor ze na verloop van tijd verdwijnen.

De behandeling is meestal snel en pijnloos.

Er is slechts één behandeling doordat bloed wordt geabsorbeerd door de innovatieve blauwe lasertechnologie.

BLAUMAN55

STEELWRATJES WEG LASEREN

Het is mogelijk om steelwratjes te verwijderen met behulp van een blauman laser. Deze methode maakt gebruik van een geconcentreerde lichtstraal om het steelwratje te verdampen.

Tijdens de behandeling wordt het steelwratje blootgesteld aan de laserstraal, waardoor het weefsel op de steel van het wratje verdampt. Het steelwratje wordt dan losgeknipt van de huid en verwijderd.

BLAUMAN66

ACNEBEHANDELING

In één sessie wordt de actieve acne verminderd met 69% in de eerste 3 dagen, en 83% na 7 dagen. Folliculaire kanalen worden geopend door middel van de blauwe diodelaser waardoor het sebum vrijkomt. De sebumproductie wordt gereguleerd, schadelijke bacteriën worden gedood en het wondje en de huid er rond wordt gedesinfecteerd en terug gesloten. 92% van de klanten melden verbetering van de acne en scoren de verbetering met 4,39 op 5.

TM32 ZUURSTOFTHERAPIE

De TM32-S technologie maakt gebruik van Ionized Ozon en Thermophoresis, dé nieuwste trend binnen
de medisch– eshtetische sector voor het behandelen van huidproblemen en verslapping.
Ozon (O3) is een krachtige vorm van zuurstof (O2), die gekend staat om zijn sterk zuiverende werking.
Dit maakt mogelijk dat de huid intensief gezuiverd wordt, zonder de pH-waarde te wijzigen en zonder
de hydrolipidelaag te beschadigen.
Nadat de huid vrij is van alle toxische stoffen worden de actieve ingrediënten met extreme precisie op
exact de juiste plaats ingesluisd door middel van thermophoresis.
Nooit eerder kon een ingrediënt zo effectief getransporteerd worden naar de targetcel.
TM32, dé innovatie op gebied van veilige huidverbetering met ongeziene
resultaten.

Aanbod zuurstoftherapie

Acne & Couperose treatment

Door middel van ozontherapie wordt de huid diepgaand gedesinfecteerd zonder de huideigen beschermlaag aan te tasten. Ozon is kleurloos gas, men kan het niet zien, maar wel ruiken. Ozontherapie is een zeer krachtige manier om ontstekingen te verminderen. Deze extreem doeltreffende en secure manier van intensief reinigen is uiterst geschikt voor acne, rosacea en gevoelige huidtypes.

Eczeem & Psoriasis

Door middel van ozontherapie wordt de zone waar er eczeem of psoriasis aanwezig is lokaal behandeld. Ozon is kleurloos gas, men kan het niet zien, maar wel ruiken. De belangrijkste eigenschap van ozon is zijn desinfecterende werking, waarvan men niet alleen in de geneeskunde gebruik maakt, maar ook in de schoonheidsinsdustrie. Het is een zeer krachtige manier om ontstekingen te verminderen. Heel wat medisch onderzoek heeft de positieve werking van ozon op eczeem, psoriasis, schimmels en ontstekingen bewezen.

Em’age

5 jaar back in time in 90’
Maak kennis met de nieuwste technologie binnen de beautybranche: GEFRACTIONEERDE LAAG FREQUENTIE TM32
Dit uniek toestel sluist Cosgenetica met extreme precisie op exact de juiste zone in de huid. Deze nieuwe vorm van cosmetica is identiek aan onze eigen celgenetica.
Nooit eerder kon een ingrediënt zo effectief getransporteerd worden naar de dermis. Dit resulteert in direct zichtbare resultaten: 5 jaar jonger na 1 behandeling, stimulatie van nieuwe celgroei, elastine en collageen.

SILVER - kuur

 • Huidanalyse
 • 3 behandelingen van 90' met een op maat gemaakt protocol voor versnelde opname van de actieve bestanddelen door de actieve biotechnologie TM32-S.
 • Huidanalyse Check-up aan het einde van alle behandelingen.

GOLD - kuur = SILVER - kuur met 4 behandelingen in plaats van 3

PLATINUM - kuur = SILVER - kuur met 7 behandelingen in plaats van 3

Het is belangrijk de aangeboden behandelingen steeds te ondersteunen met onderstaande thuisverzorgingsproducten om optimale resultaten te bereiken.

 • Em'age Serum 30 ml : 152€
 • Em'age Cream 50 ml : 206€
 • Em'age Eyes & Lips 30 ml : 104€
 • Em'age kit ( 1 serum, 1 eyes & lips en 1 Cream ) 426€
 • Cloud Cream 200 ml : 48€
 • Cloud Booster Tonic 100 ml : 44€

MICRONEEDLING

Revolutionaire microneedling voor huidverbetering en verjonging

Wat doet microneedling?

Transepidermaleabsorptie verhogen

Stimuleren groeifactor, aanmaak van collageen en elastine, collageensynthese verhogen

Verbeteren van intercellulaire communicatie

Vormt microkanalen in de huid

Te gebruiken bij : 

 • Rimpels
 • Veroudering
 • Verwijde poriën
 • Striemen
 • Acné
 • Hypopigmentatie
 • Liften oogleden
 • Hyperpigmentatie
 • Verslapping
 • Cellulite
 • Littekens
 • Wallen en donkere kringen
 • Couperose

Niet te gebruiken bij :

 • Celloid of huiden die gevoellig zijn voor celloid-vorming
 • Actieve acné of acné rosacea
 • Geïrriteerde huid- Besmette huid
 • Herpes- Schimmelinfecties
 • Eczeem- Psoriasis- Zonnekeratose
 • Verhoogde moedervlekken
 • Wratten- Wondjes
 • Gezwellen van alle andere aard
microneedling2
microneedling1
microneedling3
microneedling4

Mesotech Microneedling

De meest geavanceerde en veilige grondstoffen worden door middel van een pen of roller dieper in de huid gebracht. Dit zorgt voor spectaculaire resultaten. Dit is geschikt voor hydratatie, verjonging, herstelling, lifting, acné, pigmentatie, glow-effect.

Mesopeel

Dit is een professioneel chemisch peeling-systeem op basis van organische zuren, gericht op het verjongen van de huid en het laten gloeien, licht en zacht maken. Een afgestemde zuurpeeling garandeert een maximale opname van de actieve werkstoffen.

DERMALUX FOTOTHERAPIE

dermaluxtoestel

 

 

 

Combineert klinische efficiëntie met toonaangevende technologie en ingenieurschap.

Led fototherapie refereert naar procedures die gebruik maken van verschillende golflengtes en behandelmethodes.

De simultane aflevering van deze drie golflengtes met de precieze pre-set behandelprotocollen in het Dermalux systeem, stellen me in staat om het genezingsproces te versnellen bij een grote variëteit aan klinische condities. 

Energieke huidcellen !

 • Herstel van de gloed en revitaliseren van de teint
 • Gladstrijken van lijntjes en rimpels
 • Verminderen pigment en egaliseren van de huid
 • Verminderen van rood- gevoeligheid
 • Verminderen van onzuiverheden en puistjes

De LED’ s zijn speciale diodes die licht uitzenden wanneer ze aangesloten worden op het electriciteitsnet.

18951350_1925831500992752_1906945810580473641_n
18836030_1925831830992719_6315671296151065327_n
18951404_1925831814326054_8156842664781696767_n
18951518_1925832214326014_4462439916704625485_n
18953051_1925831477659421_6487934962811371846_n
19030327_1925831327659436_543733831481569470_n
ledlamp