Pedicure

Onze voeten krijgen heel wat te verduren, daarom is het belangrijk dat ze goed verzorgd worden.

PEDICURE

ESTHETISCHE PEDICURE

 

Spa pedicure

Ontsmetten, scrub, voetverzorging ( -30’ ), maskerpakking en een deugddoende ontspannende massage.

Luxe pedicure

Verbetert droge en beschadigde voeten ( kloven ), stimuleert de doorbloeding ( wintervoeten ) en verzacht pijnlijke spieren.

Het is ook mogelijk om een paraffine behandeling te nemen.

MEDISCHE PEDICURE

 

Medische pedicure

Een standaardbehandeling met nat freesapparaat bestaat uit:

 • Inspectie en desinfectie van de voeten
 • Knippen, reinigen en vijlen van de nagels
 • Eelt verwijderen
 • Likdoorns verwijderen
 • Verdunnen van de kalknagels
 • Aangepaste voetcréme (nagelverzorging)

Als geregistreerde en gediplomeerde medische pedicuriste is er een mogelijkheid tot een kleine teruggave van uw ziekenfonds.  Vraag er naar bij uw ziekenfonds.

Medische pedicure met enzymatische peeling.

Bij deze behandeling wordt de gewone medische pedicure uitgebreid met gebruik speciale fruitzuren en kan uitgevoerd worden bij iedereen, ook bij diabeten en zwangere vrouwen. Uiterst aan te raden bij veel eelt, kloven, schimmel, zweetvoeten, droge voeten, diabetische en gezwollen voeten, ingegroeide nagels en beschermt tegen infectie en bacteriën. Heeft een lange nawerking van ongeveer 4 tot 6 weken waardoor het eelt minder snel terug komt en na een paar behandelingen zelfs sterk verminderd.

NAGELCORRECTIES

 

ARKADA Techniek

De nieuwe Arkada nagelregulatietechniek is breed en inzetbaar bij alle nagel problemen. Deze Arkada techniek is een corrigirende procedure voor ingegroeide en/of schimmel nagels. Arkada is de oplossing zelfs wanneer andere ingrepen of behandelmethoden geen resultaat bieden. Klanten voelen direct verlichting na één behandeling, wat in de meeste gevallen voldoende is om de problematiek voor langere tijd op te lossen. Meestal is één behandeling dus voldoende, in sommige extreme gevallen is een maandelijkse controle nodig. Tijdens deze controle is het mogelijk dat er kleine aanpassingen moeten worden uitgevoerd, zodat het optimale resultaat kan worden behaald.

Het aantal controles hangt af van het type, de convexiteit (kromming van de nagel) en mate van groei van de nagel. Deze revolutionaire methode is effectief en vaak bijna pijnloos. Geen beugels of scherpe, ruwe oneffenheden meer. Deze techniek is toe te passen bij veel soorten probleemnagels.  Het ziet er natuurlijk uit en is bijna niet te onderscheiden van uw eigen nagel.

De behandeling bestaat uit 3 fases:

1.Thuis voorbehandelen met Arkada serum

2.De behandeling in het salon

3.De nabehandeling thuis met Arkada serum  en/of spray Alba bij schimmelnagel

Deze techniek kan ingezet worden bij:

 • zwakke nagels
 • ingegroeide nagels
 • tunnelnagels
 • trauma nagels
 • stoot nagels
 • schimmel nagels

Een behandeling duurt ongeveer 60 min. Rigoureus ingrijpen door een specialist is hier gelukkig niet meer nodig en de klant is direct pijnvrij.

Schaam u niet over uw lelijke nagels en kom langs, ik geef u graag mijn advies waarbij we de juiste behandeling bespreken, een eerste controle afspraak is volledig vrijblijvend en gratis.

UNIBRACE

UniBrace is de nieuwste vinding van het team van Arkada uit Polen. Het is een prachtig instrument waarmee verschillende soorten en maten beugels voor alle vormen van ingroeiende nagels kunnen gemaakt worden.

 

 

ORTHOPLASTIE

Silicone orthese op maat gemaakt.  Teenstukje voorkomt vorming van pijnlijke likdoorn.  Likdoorns zijn de meest voorkomende klachten in de pedicure-praktijk.  Een afwijkende teenstand, de hamerteen, de klauwteen, veroorzaken verhoogde druk, eeltvorming en likdoorns. 

Een orthese geeft bescherming.  Druk en wrijving worden verminderd en in 90% van de gevallen wordt een likdoorn hiermee voorkomen.