Make-up

Jouw persoonlijkheid is jouw schoonheid !

Ontdek onze dag-, avond- en bruidsmake-up.   Geef jezelf een fantastische oogopslag met wimperextensions of sta 's morgens steeds opgemaakt op met permanente make-up.

⇒ Make-up

⇒ Permanente make-up

⇒ Wimperextensions

⇒ Wenkbrauwen en wimpers

MAKE-UP

MAKEUP

Make-up accentueert en reflecteert met exclusieve texturen en flexibele nuances alle facetten van de persoonlijkheid van een vrouw. U zal ervaren hoe deze mineralen poeders aanvoelen. Mineralen zullen u leven ook eenvoudiger maken, omdat ze een foundation, camouflage, poeder en zonnebescherming in een enkel product zijn. Elke gelegenheid is goed om uw gezicht te laten stralen, uw uitstraling te verbeteren en uw natuurlijke kwaliteit te accentueren.

Voor bruids make-up wordt 25€ voorschot gevraagd

PERMANENTE MAKE-UP

MICROBLADING

Geen omkijken meer naar je make-up, elke dag opstaan met de perfecte look.

Microblading (wenkbrauwen)

Microblading is een “haartjes” techniek waarbij er pigment wordt toegevoegd aan de huid na het maken van kleine krasjes in de opperlaag. Dit wordt toegepast bij mensen die nog voldoende eigen haartjes hebben om zo een mooi resultaat te bekomen. 4 tot 6 weken na de eerste volgt de 2 de en laatste behandeling, daarbij kunnen eventueel nog correcties aangebracht worden aan vorm en kleur. Gemiddeld blijven de wenkbrauwen 12 tot 16 maanden mooi, afhankelijk van het type huid, na deze termijn wordt een bijwerking aangeraden.

Powderbrows 

Powderbrows is een nieuwe semi-permanente techniek die uitgevoerd wordt met een machinale nano-naald om een zacht poedereffect te bekomen. Deze techniek kan zowel voor wenkbrauwen, Eyeliner, lipcontour en volledige lippen gebruikt worden. 4 tot 6 weken na de eerste volgt de 2 de en laatste behandeling, daarbij kunnen eventueel nog correcties aangebracht worden aan vorm en kleur. Gemiddeld blijft de behandelde zone 12 tot 16 maanden mooi, afhankelijk van het type huid, na deze termijn wordt een bijwerking aangeraden.

WIMPEREXTENSIONS

LASHEXTENSIONS

Van de vroege ochtends tot late avonden er vrouwelijk uitzien. Probleemloos kunnen sporten, douchen en zwemmen zonder gebruik te maken van mascara en de wimperkrultang. Ontdek voor je wimpers de unieke behandelingen geschikt voor elke wimpersoort en lengte.

Wat is het?

Bij wimperverlenging met wimperextension wordt op iedere natuurlijke wimper een kunstwimper gezet. Met de nieuwste technieken 2D en 3D alsook Russian volume is het nu zelfs mogelijk om meerder kunstwimpers op de natuurlijke wimpers te plaatsen waardoor je extra volume krijgt.

Wimperverlenging met 2D techniek

Bij een wimperverlenging met 2D techniek worden 2 kunstwimpers geplaatst op een natuurlijke wimper, er zijn verschillende lengtes en diktes beschikbaar. Er kan dus gekozen worden voor verschillende “looks”, een natuurlijke subtiele look of  een look met meer expressie en een WOW effect.

Wimperverlenging met 3D techniek

Bij wimperverlenging met 3D techniek worden 3 kunstwimpers geplaatst op een natuurlijke wimper. Dit wordt gedaan met de unieke vederlichte 0,07 mm. Geen enkel ander merk biedt deze kwaliteitsvolle vederlichte zijdezachte wimpers!

Wimperverlenging met Russian volume techniek

De ultieme vorm van wimperverlenging met de Russian volume techniek. Per natuurlijke wimper worden er maar liefst 4-7 vederlichte zijdezachte kunstwimpers geplaatst. Het effect is ongelofelijk en blijft bovendien 5 weken goed.

WENKBRAUWEN EN WIMPERS

WENKBRAUWENENWIMPERS