Juliette Armand

SKIN BOOSTERS

UW AFSPRAAK MET DE PLASTISCH CHIRURG WORDT UITGESTELD !

De Skin Boosters bieden een waardig alternatief voor plastische ingrepen. Deze kits kan u individueel als in kuurvorm ondergaan. Hiernaast bied ik een mooi gamma van afgestemde after-home care producten aan voor een langdurig effect.

Er zijn 5 SKIN BOOSTER behandelingen.

THAVMA THERAPY

OF “MIRACLE” therapy is de alternatieve behandeling voor de befaamde botox-injecties.  Het “effectox” peptide complex is erop gericht de spiercontracties in het gelaat gevoelig te verminderen.  Al na 1 behandeling ziet u het ongelofelijk effect van dit botox-like fenomeen.

thavma

CHRONOS THERAPY

Alternatief op de invasieve fillers en mesotherapie├źn. Deze meest geavanceerde anti-age behandeling heeft een innovatieve werking die het verouderingsproces sterk vertraagt. Het instant voor- na resultaat overtuigen u van deze schitterende behandeling.

chronos

APOCALYPSIS THERAPY

Een alternatief op chemische peelings waarbij de combinatie van kruiden en zuren met een concentrate van max 40%, een actieve rol spelen in de celvernieuwing. Deze versterkt de effectiviteit van interventie bij rimpels, verkleuringen, littekens en vlekjes. Recente studies uitgevoerd door Amerikaanse wetenschappers bewijzen trouwens dat de kans op huidkanker met 80% vermindert bij ……

apocalypsis

OPSIS THERAPY

Een alternatief op ooglidcorrectie die bestaat uit slimme antioxidanten die een drainerend en ophelderend effect nastreven. Deze behandeling richt zich uitsluitend naar de oogcontour en behandelt verslapping, rimpeltjes, donkere kringen en wallen. ( uitbreiding naar volledig gelaat kan ook met de OPSIS PLUS THERAPY ) Het complex bestaat enerzijds uit het botox-like ‘effectox-complex’ als de ‘Eye anti-tox’ technologie.

opsis

SCHEMA THERAPY

Een lichaamsbehandling die een alternatief op liposuctie biedt.  De Cutting-Edge technologie PH.A2 activeert het lipolyse proces en pakt lokale vetophoping aan.  Wordt geadviseerd bij slechte doorbloeding, cellulite, lokale vetophoping en huidverslapping.

MASSAGE TECHNIEK

DEEP SLIDE TECHNIEK (BINDWEEFSEL MASSAGE)

De bindweefsel-massage is een krachtige techniek waardoor spier- en bindweefsel diep en stevig worden gemasseerd. Voordelen : instant lifting, frisse en vitale teint, rimpelbestrijding, verhogen van de soepelheid en elasticiteit, verhogen van de bloedcirculatie, vervagen van de neus- en lippenplooi.

FINGERTIPMASSAGE (CHINESE DRUKPUNTMASSAGE)

Stressrimpels worden aangepakt en gereduceerd, blokkades en meridianen worden losgemaakt, de productie van collageen- en elastinevezels wordt gestimuleerd.