Manicure

Verzorgde handen zijn een belangrijk onderdeel van uw schoonheid.

Onze handen worden constant blootgesteld aan zon, koude, water, schoonmaakmiddelen enz. Een manicure op zijn tijd zal uw handen en nagels deugd doen. Een manicure verzorgt, beschermt en hydrateert uw huid.

Bij een manicure behandeling desinfecteren wij de handen en nagels, vijlen wij u nagels in model, verzorgen we de nagelriem en lakken we de nagels. De nagelriem wordt extra gevoed met olie, en er wordt afgerond met een handmassage.

Basis manicure -45′

  • Bestaat uit het mooi in vorm vijlen van de nagels, daarna worden de nagels mooi gemaakt met behulp van een vellentang en bokkenpootje waarna de nagels worden gelakt.

Spa Manicure -60’Afbeeldingsresultaat voor spa manicure cnd

  • Zelfde zoals basis manicure + peeling om dode huidcellen te verwijderen en masker. Tenslotte worden de handen nog gemaseerd met voedende handcréme en om af te sluiten kunt u kiezen om de nagels te polieren of een kleurtje te geven.

Luxe manicure -70’Afbeeldingsresultaat voor depileve handen paraffine

  • Basis manicure + spa manicure + parafine behandeling.
  • Parafine behandeling kan worden toegepast bij droge of winterhanden, eczeem en gewrichtsklachten. Uw handen worden soepeler, zachter en krijgen een ontspannend gevoel.

Gelish of gel polishAfbeeldingsresultaat voor gelish 2017

  • Gelish is een vernieuwend en innovatief product dat gemakkelijk en relatief snel aan te brengen is. Het heeft de houdbaarheid van gel maar oogt zo dun als nagellak. Het grootste voordeel van gelish is dat het resultaat tot 21 dagen of langer behouden blijft. Het biedt de hardheid en de bescherming van gel, verbergt onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel en verstevigt de natuurlijke nagel. Zo kunt u nagels gemakkelijker laten groeien.

GelnagelsAfbeeldingsresultaat voor base one gel

  • Met gelnagels verlengen en verstevigen we de nagels in alle kleuren en vormen. De Base  One gelnagels worden gemodeleerd en uitgehard met een LED-lamp, Base One gelnagels zijn elastisch, flexibel, sterk en hypoallergeen. U krijgt een mooi en glazend resultaat met unieke nail-art indien u dit wenst.
  • Verzorgde handen en nagels zijn een must. Spijtig genoeg zijn mooie en sterke nagels niet aan iedereen gegund. Als hulp om nagels te verstevigen, van het nagelbijten af te geraken of gewoon om mooi nagels te hebben kan je acryl op je eigen nagels of kunstnagels ( met tips ) laten aanbrengen. Bij acryl nagels wordt er gewerkt met een vloeistof en een poeder. Deze 2 vormen samen een vloeibaar bolletje waarmee in een korte tijd een nagel wordt gecreëerd. Acryl moet niet uitharden onder UV lamp, maar hard uit door de lucht. Onze klanten hebben de keuze uit french, color, nail art…

Nail artAfbeeldingsresultaat voor nail art materialenAfbeeldingsresultaat voor nail art materialen

  • Nail art betekent het versieren van de nagel op kunstnagels en op natuurlijke nagels. Bij nail art wordt gebruik gemaakt van diverse materialen zoals parels, glitters, strips, echte Swarovski kristallen en stempels.