Lichaamsverzorging

Regelmatige behandeling van uw huid is geen luxe, maar een must.

Bij schoonheidssalon “Alibelle” kom je voor de verzorging van uw gezicht, handen, voeten en lichaam.

Méthode Rêve de Cacao – 60′ ( zonder massage ) of 120′ ( met massage ) ( mogelijk solo en in duo )

Deze producten bestaan uit 100% pure cacao. Cacao bevat veel antioxidanten en hydraterende werkstoffen.Een unieke verzorging voor de huid, met intense geur van chocolade….een echte wellnesservaring.

Peeling- Cacao Pakking- Massage

Een heerlijk ontspannen chocolade pakking waarin cacao poeder wordt verwerkt en dat een geluk zalig gevoel geeft. Na een kuur ziet de huid er fitter en stralender uit. De werking van chocolade is afslankend, zuiverend, stimuleert de doorbloeding en antiverouderend.

Méthode Algues Amincissante ( mogelijk solo en in duo )

Algenpakking 60′ ( zonder massage ) of 120′ ( met massage )

Behandelingsmethode met een 100% puur algenpakking in micropoedervorm met waardevolle sporenelementen en mineralen  die goede werking hebben op afslankend kuur. Stimuleert de stofwisseling van de huid met detoxeffect, hydrateert door een intensief en vermindert het verschijningsbeeld van cellulitis.

Peeling – Algenmasker – Intensieve massage anticelullitis

Liposauna detox cellulite ( mogelijk solo en in duo )

Liposauna + peeling 60′ ( zonder massage ) of 120′ ( met massage )

Cosmetische detox behandeling geschikt bij afslanking en voor het verminderen van cellulite. Deze behandeling is gebaseerd op zeezout, olijfolie, vitamine B en verzachtende ingrediënten.

Eerst wordt de huid gepeeld met créme verrijkt met zeezout. Deze verwijdert alle dode huidcellen, daarna wordt een fluide aangebracht over het ganse lichaam die de zoutkorrels oplost en het lichaam diepgaand hydrateert.
De fluide wordt intensiever tijdens de laatste fase van de behandeling: de pakking met liposauna. Een olijfoliepasta die een gezonde transparantie opwekt dat helpt bij het ontgiften en verbetert de textuur van de “sinaasappelhuid” en het plaatselijk vet.