Lichaamsverzorging

Regelmatige behandeling van uw huid is geen luxe, maar een must.

Bij schoonheidssalon “Alibelle” kom je voor de verzorging van uw gezicht, handen, voeten en lichaam.

Massages

Last van spanningen en stress? Bij “Alibelle” kunt u terecht voor een ontspannende Hot Stone of klassieke massage.

Bij een klassieke massage van het lichaam gaat de aandacht vooral naar de rug, de voeten en het gelaat, ook de hals, decoltee, oren, hoofdhuid, nek en schouders worden niet vergeten.

Bij een Hot Stone massage wordt gebruikt gemaakt van vulkanische stenen, de stenen worden opgewarmd au bain-marie. Na de legging van de warme stenen wordt je lichaam gemaseerd met deze warme stenen en eterische olie. Deze massage is een weldaad voor lichaam en geest om deze volledig terug in evenwicht te brengen, negatieve energie wordt geneutraliseerd, de warmte van de stenen dringt diep door tot in de spieren en zorgt voor een relaxerend gevoel, de druk van stenen zorgt voor een “stretching effect”op de spieren. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties, helpt afvalstoffen afvoeren, neemt vermoeidheid, spanningen en blokades weg en verbeterd de doorbloeding. Kortom na deze massage zijn uw batterijen terug volledig opgeladen. Deze massage wordt zowel op de rug als op het volledige lichaam toegepast.

Méthode Rêve de Cacao – 60′ of 120′

Deze producten bestaan uit 100% pure cacao. Cacao bevat veel antioxidanten en hydraterende werkstoffen.Een unieke verzorging voor de huid, met intense geur van chocolade….een echte wellnesservaring.

Peeling- Cacao Pakking- Massage

Een heerlijk ontspannen chocolade pakking waarin cacao poeder wordt verwerkt en dat een geluk zalig gevoel geeft. Na een kuur ziet de huid er fitter en stralender uit. De werking van chocolade is afslankend, zuiverend, stimuleert de doorbloeding en antiverouderend.

Méthode Algues Amincissante

Algenpakking 60′ of 120′

Behandelingsmethode met een 100% puur algenpakking in micropoedervorm met waardevolle sporenelementen en mineralen  die goede werking hebben op afslankend kuur. Stimuleert de stofwisseling van de huid met detoxeffect, hydrateert door een intensief en vermindert het verschijningsbeeld van cellulitis.

Peeling – Algenmasker – Intensieve massage anticelullitis